LEVROI FILM & MEDIA HEADER
menu

bedrijfs
film

animatie
film
promotie
film
trailers
& clips
instructie
film
evenemen-
ten film
concert &
theater
interactieve
video
L E V R O I • FILM & MEDIA


Voor het Nederlands Bakkerij Centrum hebben we zojuist een omvangrijk project afgerond.

We ontwikkelde in totaal 9 films, waarvan 6 product trailers, een bedrijfsfilm en 2 internetcommercials.

Daarnaast hebben we een internetsite met een Media Gallery geleverd, een Youtube kanaal, een Google Adwords campagne, luxe DVD's en een USB DVD...

Lees meer over dit project.

Klik hier voor foto's van BEDRIJFSFILM DEN BOSCH aan het werk...

Korte product trailer voor het Duitse bedrijf Metro (Makro en Media Markt). In opdracht van Precies Communications.

Kunstenaar Norman Perryman projecteert zijn levende schilderkunsten...

 
promotie film viral movie levroi
Een goede promotiefilm laten maken?
Hoe communiceren we eigenlijk met onze klanten? En belangrijker nog, hoe doen we dat naar onze potentiële klanten? Hoe vinden we ze? Hoe bereiken we ze? Laat ons meedenken en een goed concept op de planken leggen voor u.

Wij produceren jaarlijks veel promotiefilms voor producten en diensten. Heel belangrijk bij het maken van een dergelijke productie is de vraag: 'Welke doelgroep wil ik benaderen of wie is mijn doelgroep.' Een promotiefilm voor een product gericht op jongeren vraagt een heel andere aanpak dan een product gericht op het gezinsleven.

De stijl van filmen, de muziek, de vormgeving, de voice-over, het zijn allemaal aspecten die een eigen invulling nodig vereisen gericht op de specifieke diensten, producten en doelgroep. Zo bereikt u de hoogst mogelijke attentiewaarde voor uw product.

Promo filmpje voor beurs stands
Wilt u een pakkend promo filmpje laten maken die u bij uw beurs stand kunt afspelen? Deze filmpjes vragen een eigen aanpak gezien de omstandigheden waarin deze zich gaan afspelen. Wij hebben meer ideeën om dit goed aan te pakken dan enkel een grafisch sterke film. U kunt ook mensen naar uw stand lokken door een bijzondere vorm te kiezen waarop uw films worden geprojecteerd/vertoond.
U kunt kiezen voor een mooi scherm op formaat. Maar er zijn ook nog creatievere oplossingen te bedenken. Een mooie ouderwetse TV, of een aantal Pico Projectoren (mini projectors) die samen een beeld vormen, of een aantal filmzuilen waarin een ander beeldformaat wordt gebruikt. Uw presentatie wordt hiermee nog completer.

Animatie in uw promotievideo
Om een promotievideo tot een succes te maken speelt degrafische vomrgeving een grote rol. Met mooie animaties vullen we al onze promotievideo's aan tot een moderne film op Broadcast kwaliteit, dus ook geschikt voor televisie. U kunt ook ervoor keizen om uw promotiefilm met enkel grafische materiaal en animatie te laten maken, we maken dan een animatiefilm voor u.